Art Academy с изложба „Да стоплим зимата с цветове“ в ОКИ „Надежда“

Стартираме сезона на 2018 г. с изложба живопис „Да стоплим зимата с цветове“ на творци от майсторския клас на руския художник Александър Сергеев.               Официалното откриване се проведе на 9 януари, от 18:30 ч., в галерията на ОКИ „Надежда“. Откриването на изложбата на Аrt Academy бе със специалното участие на трио от оркестър „Симфониета „София“. „Да стоплим зимата с цветове“ ще остане в галерията на ОКИ „Надежда“ до края на месец януари.

Какво е Аrt Academy?                                                                                                   Аrt Academy е школа, която организира Майсторски класове и ателиета по живопис с известни български и руски художници. Тези класове са подходящи за възрастни и деца, както за напълно начинаещи така и за занимавали се вече с рисуване.

Art Academy помага на участниците да повярват в себе си, да се избавят от страха и неувереността от новото. Помага им да разкрият потенциала си и да си позволят да усетят свободата в творчеството, да релаксират. Живописта е способна да твори чудеса! Когато рисуваш се превръщаш в творец, съпричастен към създаването на красота. Рисуването ни връща към детството, към онези ярки емоции на откриватели на света.

Art Academy организира общи изложби на участниците в майсторските класове и участва в благотворителни каузи. Всеки може да рисува!

Очавкайте от 12 февруари нова изложба на художниците от Art Academy на тема „Любов и Вино“, посветена на Трифон Зарезан и Свети Валентин.