Гала концерт на лауреатите от VI Преглед на любителското творчество и откриване на изложба по случай 1-ви март – Баба Марта

ОКИ „Надежда“ проведе за 6 поредна година гала концерт – Преглед на любителското творчество. По традиция събитието се провежда на 1 март – Баба Марта.

Един от най-любимите празници на малки и големи бе отбелязан в концертната зала на ОКИ „Надежда“ с много музика и танци. В гала концерта на лауреатите в VI Преглед на любителското творчество участие взеха ДТС „Илиянче“, Йоана Богданова (арфа), Дара Иванова и вокална група от 54 СУ „Свети Иван рилски“, Марина Никова (цигулка) с преподавател Марта Ляскова, деца от балетната школа и школата по народни танци към Детския център по изкуствата при ОКИ „Надежда“, И Шуен Чен (пиано), балетно студио „Баланс“, Марина Мокришева и Ивана Димитрова с вокален ръководител Бисера Венедикова, Никол Стефанова, Бояна Василева, Елина Несторова, Александра Александрова и вокален състав от АРТ Център „Angel steps“ с ръководител Георги Янков.

Малко преди концертната програма бе открита изложба на деца, обучавани в Ателие по рисуване „Мимо“. Изложбата е посветена на предстоящите мартенски празници и е повод да обърнем поглед към бъдещето, като се насладим на първите произведения на начинаещи млади таланти в изобразителното изкуство. Ще остане в галерията на ОКИ „Надежда“ до края на м. март.