13 февруари, 19:00 ч., Централен военен клуб, Концерт на „Симфониета „София“

„Вино, жени и любов“
Концерт на „Симфониета „София“

Диригент – Свилен Симеонов

Солисти:
Олга Скеклиова – сопран
Живко Желев – тенор
Милен Шопов – тенор

В програмата:
Любими арии, дуети и песни

Вход с покани