13 февруари, 19:00 ч., Централен военен клуб, концерт на „Симфониета „София“ – „Вино, песни и любов“

Концерт на „Симфониета „София“ – „Вино, песни и любов“.

Диригент – Свилен Симеонов

Солисти:
Нора Караджова
Милен Шопов

Вход свободен!