6 ноември, 19:00 ч., ОКИ „Надежда“, „Не е за телефон“ – моноспектакъл на Христо Шопов

Първият моноспектакъл на неповторимия Христо Шопов „Не е за телефон“ ще бъде представен на 6 ноември от 19:00 ч. в Общински културен институт „Надежда“.

Не пропускайте да се запознаете с комедийното амплоа на големия Христо Шопов в тази свежа и жизнерадостна история с неочакван край!

„Комедията показва харизматичния актьор в една доста по-различна светлина. Зрителите ще се насладят на една лека, приятна и забавна история, поднесена с чар и финес. А краят ще изненада всички“, разказват от екипа на представлението.

_ _ _

Сюжет

Случвало се е на всеки от нас – говорим с някого по телефона и изведнъж, когато зачекнем дадена тема, тонът на гласа на човека отсреща се променя драстично, заявявайки, че „не е за телефона“. Ние започваме да се чудим – дали човекът се притеснява, че някой го подслушва, или че по-успешно би ни обяснил казуса на живо и въобще за какво става въпрос.

„Изключително иронично намигване към публиката е фактът, че спектакълът се нарича „Не е за телефон“, а актьорът на сцената Христо Шопов прекарва час и 15 минути именно в това – в разговори по телефона.

Персонажът на Шопов е модерен, привиден супермен, който може да осигури всичко, от което някой се нуждае. Животът му е на лизинг, а съдбата е готова всеки момент да му покаже кой е истинският шеф, но той продължава да вярва повече в себе си, отколкото в каквото и да е било друго.

_ _ _

Творчески екип:

Автори – Лиза Шопова и Елин Рахнев
Режисьор – Лиза Шопова
Сценография – Анелия Райкова
Звук и музика – LP Studio
_ _ _

Билети може да закупите:

  • на https://bg.onlinebileti.com/ и
  • в ОКИ „Надежда“ от 9:00 до 17:00 ч. в работни дни и преди представлението.
    Телефон: 0884 015 152

_ _ _